Nuorisoteatteri Notku
Etusivu Notku Ohjelmisto Yhteystiedot Vieraskirja Backstage
 

Notku tiedottaa

 

Rallipoluilta saaristoon ja vesille!

Kesäkuussa 2008 Nuorisoteatteri Notku palaa ajassa noin sata vuotta taaksepäin saaristolaismaisemiin. Teatteri esittää nimittäin Jussi Helmisen dramatisoiman näytelmän Myrskyluodon Maija. Näytelmä on Maijan ja Jannen selviytymistarina kaukana merellä, missä apua ei voi kysyä naapureilta eikä kotiväeltä; on vaan pakko selviytyä yksin, tulipa vieraaksi sitten kuolema tai elämä.

Tulevan kesän produktio Myrskyluodon Maija on ollut aiemmin Notkun ohjelmistossa kymmenisen vuotta sitten. Tällä kertaa se esitetään kuitenkin uusin voimin ja uudessa paikassa: Jokioisten Elonkierron suuressa makasiinissa. Esityspaikassa yhdistyvät sisäteatterin mukavuus ja kesäteatterin tunnelma.

Näytelmän rooleissa nähdään sekä monia tuttuja että myös kokonaan uusia kasvoja. Esitys sisältää runsaasti musiikkia, jonka sovituksista ja orkesterin johdosta vastaa Risto Pelli. Teoksen ohjaa jälleen ohjaajavelho Jyrki Kanerva. Valot ja äänentoisto hoituvat tuttuun tapaan NotkuTechin asiantuntijoilta.

Myrskyluodon Maijan ensi-ilta siis kesäkuussa 2008 Jokioisten Elonkierrossa. Esitysajat ilmoitetaan myöhemmin. Seuraa nettisivujamme!