Nuorisoteatteri Notku
Etusivu Notku Ohjelmisto Yhteystiedot Vieraskirja Backstage
 

Notku tiedottaa

 

Akkarallin ensi-ilta oli hulvaton menestys!

Keskiviikkona 6.6. ollut Akkarallin ensi-ilta sujui mainiosti aurinkoisessa kesäillassa. Näyttelijät onnistuivat roolisuorituksissaan loistavasti ja tekniikkakin pelasi moitteetta. Väliajalla maistuivat Notkun omassa kioskissaan myymät grillimakkarat ja limut kuten myös Kyläsepän myymät kahvit pullan kera. Kesähelteiden jatkuessa Notkun kioskiin saataneen myyntiin myös jäätelöä!

Esityksen jälkeen katsomossa esitystä seurannut käsikirjoittaja Heikki Luoma onnitteli esiintyjiä loistavasta suorituksesta ja kehui Notkun versiota parhaaksi näkemäkseen ensi-illaksi - ja hän on vuosien varrella nähnyt lukemattomia Akkarallin ensi-iltoja. Yleisö eli esityksessä mukana täysillä ja taitaa raikuvat aplodit kaikua vieläkin Kyläsepän teatterin katsomon rakenteissa!!

Esityksiä on lähes päivittäin aina 21.6. asti (ks. tarkemmat esitysajat täältä), joten vielä ehdit mukaan ratkiriemukkaaseen kesäteatterikesän avaukseen Nuorisoteatteri Notkun Akkaralliin! Varaa lippusi ajoissa numerosta 03 - 4385 434! Lippuja myydään myös ovella tuntia ennen esitystä, mikäli ennakkovarausten jälkeen paikkoja on vielä jäljellä.

Alta löytyy kuvatunnelmia ensi-illasta. Kiitokset kuvista Vainion Topille!